Medicinska izjava o odricanju od odgovornosti na web stranici Farmacijahrvatska24.com

Na našoj web stranici Farmacijahrvatska24.com pružamo vam informacije o medicinskim proizvodima, njihovim svojstvima i primjeni. Naš cilj je proces odabira i kupnje učiniti što transparentnijim i informativnijim. Predani smo pružanju najnovijih informacija o proizvodima kako biste mogli donositi informirane odluke o svom zdravlju.

Sve informacije objavljene na našoj web stranici temelje se na pouzdanim izvorima i stalno ih ažuriramo kako bismo uzeli u obzir najnovija medicinska dostignuća i istraživanja. No važno je zapamtiti da informacije na web mjestu ne zamjenjuju konzultacije s liječnikom. Uvijek se preporučuje da se posavjetujete sa zdravstvenim radnikom prije uzimanja bilo kojeg lijeka, osobito bez recepta.

Naša internetska ljekarna nudi širok izbor medicinskih proizvoda iz Italije po pristupačnim cijenama. Ponosni smo što vam možemo pružiti proizvode visoke kvalitete koji mogu poboljšati vaše zdravlje i kvalitetu života.

Odbijanje zbog kašnjenja ili neisporuke narudžbe

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo našim kupcima pružili brzu i pouzdanu uslugu. Međutim, ponekad se pojave situacije u kojima narudžba kasni ili nije isporučena na vrijeme. Željeli bismo vas uvjeriti da prihvaćamo odgovornost za takve slučajeve i pružamo vam punu podršku.

Ako vaša narudžba kasni iz bilo kojeg razloga, kontaktirajte našu službu za korisnike. Odmah ćemo započeti istragu i poduzeti potrebne korake da ubrzamo isporuku vaše narudžbe. Ako isporuka iz bilo kojeg razloga nije moguća, vratit ćemo vam puni trošak narudžbe.

Cijenimo vaše povjerenje i trudimo se pružiti vam visokokvalitetnu uslugu. Naš cilj je učiniti vaše iskustvo kupnje što ugodnijim i sigurnijim.

Odbijanje korištenja proizvoda ne prema uputama i/ili bez dogovora s liječnikom

Potičemo sve naše kupce da slijede upute i upute isporučene s medicinskim proizvodima. To se odnosi i na lijekove i na druge medicinske proizvode. Korištenje proizvoda na neodgovarajući način ili bez odobrenja liječnika može predstavljati rizik za vaše zdravlje.

Kupnjom proizvoda s naše web stranice suglasni ste da ćete slijediti upute navedene na pakiranju ili pratećoj dokumentaciji. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s uporabom proizvoda, ne ustručavajte se posavjetovati se sa svojim liječnikom. Vaše zdravlje naš je prioritet i snažno potičemo odgovornu upotrebu vaših zdravstvenih proizvoda.

Naša online ljekarna nudi širok izbor proizvoda bez recepta, ali to ne znači da ih treba koristiti bez dužne pažnje. Uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom kako biste osigurali sigurno i učinkovito liječenje.

Slanjem narudžbe potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ovo odricanje od odgovornosti

Cijenimo što ste nam posvetili pažnju i što ste odlučili kupiti medicinske proizvode od nas. Slanjem narudžbe prihvaćate ovo odricanje od odgovornosti. Ovaj dokument je važan kako bi se osigurala jasnoća i razumijevanje pravila za korištenje naših usluga i proizvoda.

Potičemo vas da pažljivo pročitate ovo odricanje od odgovornosti i da ga uzmete u obzir prilikom kupnje i korištenja naših proizvoda. Uvijek smo spremni odgovoriti na vaša pitanja i pružiti potrebna pojašnjenja o ovom pitanju.

Hvala što ste odabrali Farmacijahrvatska24.com