Uvjeti otkazivanja narudžbe

Otkažite narudžbu u našoj online ljekarni Farmacijahrvatska24.com je jednostavan i praktičan proces koji pružamo našim klijentima. Nastojimo učiniti vaše iskustvo kupnje što je moguće zadovoljavajućim, ali ponekad se pojave situacije u kojima je narudžbu potrebno otkazati. Ovo su osnovni pojmovi koje biste trebali znati:

1. Rokovi za otkazivanje narudžbe:Možete otkazati svoju narudžbu prije nego što je otpremljena. Nakon što je vaša narudžba otpremljena, otkazivanje nije moguće, ali uvijek možete iskoristiti naša pravila povrata.

2. Postupak otkazivanja: Za otkazivanje narudžbe obratite se našoj korisničkoj službi putem kontakt podataka navedenih na web stranici. Uključite broj svoje narudžbe i razlog otkazivanja. Pokušat ćemo obraditi vaš zahtjev što je brže moguće.

3. Povrat novca: Ako uspješno otkažete narudžbu, iznos koji ste platili bit će vraćen na vaš račun u roku od nekoliko radnih dana.

Uvjeti povrata

Cijenimo povjerenje koje ste ukazali našoj ljekarni Farmacijahrvatska24.com i jamčimo povrat novca ili zamjenu proizvoda u sljedećim slučajevima:

1. Neispravnosti proizvoda: Ako je proizvod koji dobijete neispravan ili ne zadovoljava navedene specifikacije, obvezujemo se vratiti vaš novac ili zamijeniti proizvod sličnim u roku od 14 dana od primitka narudžbe.

2. Otkazivanje narudžbe prije isporuke: Kao što je ranije rečeno, možete otkazati narudžbu prije isporuke i dobiti puni povrat novca.

3. Otkazivanje robe iz drugih razloga: Ako se predomislite o kupnji ili odaberete drugi proizvod, također nudimo mogućnost povrata u roku od 14 dana od primitka narudžbe. Međutim, proizvod mora biti u originalnom pakiranju i nekorišten.

Artikli koji se ne mogu vratiti

Kako bismo osigurali standarde sigurnosti i kvalitete, neke artikle nije moguće vratiti. Napominjemo da su sljedeće kategorije proizvoda isključene iz povrata:

1. Lijekovi: Prema zakonu, lijekovi općenito ne podliježu povratu. Ne možemo prihvatiti vraćene lijekove, čak ni ako je pakiranje netaknuto.

2. Artikli s ograničenim rokom trajanja:Artikli s ograničenim rokom valjanosti ne mogu se vratiti ako je rok valjanosti istekao.

3. Proizvodi koji podliježu posebnim uvjetima skladištenja: Neki proizvodi zahtijevaju posebne uvjete skladištenja; njihovo kršenje može utjecati na kvalitetu proizvoda. Stoga se takva roba ne može vratiti.

Povrat

Jamčimo povrat ako su ispunjeni gore opisani uvjeti povrata. Povrat će se izvršiti na istu platnu karticu ili račun s kojeg je izvršeno plaćanje. Vrijeme povrata može varirati ovisno o banci ili sustavu plaćanja, ali nastojimo povrate izvršiti što je brže moguće.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate vratiti ili zamijeniti artikl, kontaktirajte naš tim za podršku koristeći kontakte navedene na web stranici. Uvijek smo spremni pomoći Vam riješiti sve probleme vezane uz narudžbe i povrate u našoj online ljekarni Farmacijahrvatska24.com .

Ne zaboravite da je vaše zadovoljstvo naš prioritet i činimo sve što možemo kako bismo vaše iskustvo kupnje kod nas učinili ugodnim i bez stresa.