Koje osobne podatke prikupljamo na web stranici Farmacijahrvatska24.com

Dragi naši posjetitelji, cijenimo vaše povjerenje i želimo vam omogućiti potpunu transparentnost prikupljanja i korištenja vaših osobnih podataka na web stranici Farmacijahrvatska24.com . Prikupljamo samo podatke koji su nužni kako bismo vam pružili visokokvalitetne zdravstvene proizvode i usluge.

Kada posjetite našu web stranicu, možemo prikupiti sljedeće informacije:

 1. Ime i podaci za kontakt: Možemo prikupiti vaše ime, adresu e-pošte i telefonski broj kako bismo vas kontaktirali i pružili kvalitetnu uslugu.
 2. Informacije o narudžbi: Za obradu vaših narudžbi prikupljamo informacije o medicinskim proizvodima i načinima plaćanja koje odaberete.
 3. Informacije o korištenju web-mjesta: Možemo analizirati podatke o vašoj aktivnosti na web-mjestu kako bismo poboljšali njegovu funkcionalnost i ponudili vam najbolje korisničko iskustvo.

Imajte na umu da nikada ne prikupljamo osjetljive zdravstvene podatke bez vašeg izričitog pristanka. Također ne prodajemo, dijelimo ili iznajmljujemo vaše osobne podatke trećim stranama. Svi vaši podaci pohranjeni su na siguran način u skladu sa svim potrebnim sigurnosnim mjerama.

Prikupljamo samo podatke koji će nam pomoći da vam osiguramo naše zdravstvene proizvode na siguran i praktičan način. Vaša privatnost uvijek je na prvom mjestu.

Svrhe za koje prikupljamo osobne podatke

Vaše osobne podatke prikupljamo isključivo u svrhu pružanja naših medicinskih proizvoda i bolje skrbi. Ovo su glavne svrhe za koje koristimo vaše podatke:

 1. Obrada narudžbi: Vaše podatke koristimo za obradu vaših narudžbi i isporuku medicinskih proizvoda koje ste odabrali.
 2. Povratne informacije:Možemo vas kontaktirati e-poštom ili telefonom kako bismo potvrdili vašu narudžbu ili razjasnili detalje.
 3. Poboljšanje web-mjesta: Analiziramo podatke o korištenju web-mjesta kako bismo ga učinili praktičnijim i funkcionalnijim za vas.

Vaše podatke nikada ne koristimo u komercijalne svrhe i ne dijelimo ih s trećim stranama. Vaši se podaci koriste isključivo kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo našim medicinskim proizvodima i uslugama.

Koja su prava posjetitelja stranice

Dragi naši posjetitelji, imate određena prava u vezi s Vašim osobnim podacima na web stranici Farmacijahrvatska24.com . Jamčimo poštivanje ovih prava:

 1. Pravo pristupa:Imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje imamo o vama.
 2. Pravo na ispravak: Ako su vaši podaci netočni ili zastarjeli, možete zatražiti da se isprave.
 3. Pravo na brisanje:Možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ako više nisu potrebni za svrhe za koje su prikupljeni.

Da biste ostvarili ta prava, obratite se našem timu za podršku koristeći kontakte navedene na web stranici. Nastojat ćemo udovoljiti vašim zahtjevima što je prije moguće u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

Imate pravo znati svoje podatke

Naši posjetitelji imaju pravo znati koje osobne podatke imamo o njima i kako se oni koriste. Pružit ćemo vam sljedeće podatke:

Vaše ime i podaci za kontakt koje ste nam dali prilikom slanja narudžbe pohranjeni su šifrirani na našim sigurnim poslužiteljima. Ovi se podaci koriste isključivo za obradu vaših narudžbi i kontaktiranje s vama u vezi s vašom narudžbom.

Također možemo pohraniti podatke o korištenju stranice, kao što su povijest pregledavanja i postavke, u šifriranom obliku u svrhu analize i poboljšanja stranice. Ove informacije su anonimizirane i nisu povezane s vašom osobnom identifikacijom.

Imate pravo ispraviti podatke

Ako primijetite pogrešku ili zastarjelu informaciju u svojim osobnim podacima, javite nam. Imate pravo na ispravak svojih podataka kako bi bili točni i aktualni.

Odmah ćemo napraviti sve potrebne ispravke i obavijestiti vas o tome. Vaše zadovoljstvo i povjerenje u nas je vrlo važno i dajemo sve od sebe kako bismo osigurali točnost vaših podataka.

Imate pravo na brisanje svojih podataka

Ako odlučite da Vaši osobni podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su prikupljeni, imate pravo zatražiti njihovo brisanje. Nastojat ćemo ispuniti vaš zahtjev u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

Imajte na umu da brisanje vaših podataka može utjecati na vašu mogućnost naručivanja i korištenja određenih značajki stranice. Preporučujemo da kontaktirate naš tim za podršku kako biste razgovarali o posljedicama brisanja podataka.

Imate pravo ograničiti pohranjivanje svojih podataka

Ako želite ograničiti pohranu i korištenje svojih osobnih podataka, kontaktirajte nas. Raspravit ćemo s vama vaše želje i nastojati ih prilagoditi u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

Uvijek smo spremni surađivati s Vama i uzeti u obzir Vaše želje u vezi s obradom Vaših podataka.

Razdoblje pohrane osobnih podataka

Vaše osobne podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjavanje svrhe za koju su prikupljeni i podložno primjenjivim zakonima o zadržavanju podataka.

Ako vaši podaci više nisu potrebni za obradu narudžbe i usluge, izbrisat ćemo ih u skladu s našom politikom zadržavanja podataka. Uvijek nas možete kontaktirati kako bismo razjasnili uvjete pohrane i brisanja podataka.

Brisanje osjetljivih podataka

Poduzimamo sve potrebne mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših osobnih podataka. Koristimo suvremene tehnologije i prakse za zaštitu podataka od neovlaštenog pristupa, curenja i hakiranja.

Ako imate pitanja ili nedoumica u vezi sa sigurnošću svojih podataka, obratite nam se. Uvijek smo spremni pružiti vam dodatne informacije o sigurnosnim mjerama koje poduzimamo.

Tehnologija praćenja

Na Farmacijahrvatska24.com možemo koristiti tehnologije praćenja, kao što su kolačići, kako bismo analizirali korištenje stranice i poboljšali njezinu funkcionalnost. Te nam tehnologije omogućuju prikupljanje anonimiziranih podataka o vašoj aktivnosti na web mjestu.

Kolačiće koristimo u sljedeće svrhe:

 1. Analiza korištenja web-mjesta: Analiziramo podatke o aktivnostima vašeg web-mjesta kako bismo razumjeli koje su stranice i značajke popularne i kako bismo ih poboljšali.
 2. Pružanje personaliziranog iskustva:Možemo koristiti informacije o vašoj aktivnosti na web-mjestu kako bismo vam pružili personalizirane preporuke i ponude.
 3. Korisnička služba:Možemo koristiti podatke o vašoj aktivnosti na web mjestu za obradu zahtjeva i povratnih informacija.

U svom pregledniku uvijek možete upravljati postavkama kolačića i odabrati želite li dopustiti ili blokirati njihovu upotrebu. Imajte na umu da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost stranice.

Promjene ove izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici i preporučujemo da povremeno provjeravate ima li ažuriranja.

Uvijek smo spremni odgovoriti na vaša pitanja i pružiti dodatne informacije o našoj politici privatnosti. Kontaktirajte nas na kontakte navedene na web stranici za dodatnu pomoć i savjet.

Hvala na povjerenju koje nam ukazujete. Predani smo pružanju visokokvalitetnih medicinskih proizvoda i pouzdane zaštite vaših podataka.

Farmacijahrvatska24.com vaš je pouzdan partner u brizi o vašem zdravlju!