dr. Marka Krševića

Opšte informacije

Dr. Marko Krševića je ugledni urolog iz Hrvatske. Rođen je i odrastao u Zadru, gdje je njegova strast prema medicini i biologiji procvjetala već u ranim godinama.

Njegovo obrazovanje je impresivno – završio je s odličjem osnovnu školu “Osnovna škola Zadar” te nastavio svoje obrazovanje na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je stekao titulu doktora medicinskih znanosti.

Dr. Krševića se istaknuo svojim izvanrednim znanjem i predanošću medicini već tijekom svojih studentskih dana.

Školovanje i specijalizacija

Nakon završetka fakulteta, dr. Krševića odlučio se posvetiti urologiji. Prošao je specijalizaciju u Urološkoj klinici “Sveti Duh” u Zagrebu, gdje je stekao duboko znanje i iskustvo u dijagnostici i liječenju uroloških bolesti.

Tijekom svoje specijalizacije, aktivno je sudjelovao u obukama i radionicama koje su se bavile najnovijim metodama liječenja uroloških problema. Njegova predanost medicini bila je primjetna od samih početaka njegove karijere.

Dr. Krševića je tijekom specijalizacije surađivao s vodećim stručnjacima u području urologije i brzo se afirmirao kao talentirani mladi urolog.

Radno iskustvo

Nakon završetka specijalizacije, dr. Krševića se pridružio Urološkom centru “Zadarski zdravstveni centar” u Zadru, gdje je brzo postao ključna figura u dijagnostici i liječenju uroloških bolesti.

Njegov profesionalizam i predanost pacijentima su ga učinili omiljenim urologom među pacijentima u Zadru. Ondje je stekao dragocjeno iskustvo u radu s raznovrsnim urološkim slučajevima.

Nakon nekoliko godina u Zadru, dr. Krševića je prešao raditi u Urološku kliniku “Rijeka Medika” u Rijeci, gdje je nastavio pružati vrhunsku skrb pacijentima i doprinijeti napretku urologije u Hrvatskoj.

Kontakt informacije

Za zakazivanje termina i dodatne informacije, možete kontaktirati dr. Marka Krševića putem sljedećih kontaktnih podataka: